8.01.2008 г., 14:53 ч.

В затвора 

  Поезия
746 0 12

На друг ти прекрасната си утрин подари.

Друг вижда като се събудиш колко красива си.

Друг топлят онези слънчеви лъчи,

усмихнати и озарени в твоите очи,

Друг усеща ягодовия аромат на устните ти

и миговете с теб - нежно свирещи в душата цигулки...

Друг на моето място заспива,

 а аз зад хладните решетки опитвам да си спомня

очертанията, движенията и лъжите на жената,

открехнала вратите на Рая и изоставила ме в Ада...

Изплащам се жестоко за смелостта да обичам

                                           опасно красива жена...

 

 

 

 

 

П.С.: Една изповед ме предизвика да го напиша... За един мъж, който е влязъл в затвора заради жената, която обича, а тя го е изоставила...Той още я обича, въпреки това, което му е причинила... Намира се в два затвора, от единият не може да избяга - този на душата...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??