14.06.2008 г., 17:41 ч.

В затвора за вляза и... 

  Поезия » Любовна
1005 0 22
В затвора да вляза и гадже си фащам...
Казвам ти, честно, не се майтапЯ!
Обществено мнение данък не плащам...
Ти ако плащаш, си баш-будала...

Свободна съм... Вятър... Посоките сменям...
В мен постоянно сезонът е нов...
Отрова и жива вода едновременно -
жрица на храма, наречен Любов...

Какво ми се пулиш? Жена сто процента
чака и тръпне да кажеш:"Ела!"
Как??? Чужда да любиш??? - Сега е момента...
Грях е за обич да моли Жена...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??