7.06.2011 г., 13:36 ч.

В зоната на здрача 

  Поезия » Хумористична
451 0 2

В зоната на здрача

   започна да откача...

Всичко си има,

   а нищо му няма...

Добре е, но...

   ще се оправи...

Сън ли си,

   или те има?...

Ако има нещо -

   няма нищо!...

Ти ли ме бутна,

   или сам си паднах?...

Тука ли си? -

   Там стой!...

Дали се зора довърши,

   или се две нощи сляха?...

Кино пусна, филмът свърши,

   а зрителите нищо не разбраха!...

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??