15.08.2014 г., 16:20 ч.

Вадене на мед... 

  Поезия » Друга
408 0 7

 

 


                                     Вадене на мед...

 

                         В детството остана истинският мед.

                         И оттогава много гневни са пчелите.

                         Летата - като зрели пити слънчоглед.

                         Окъсява на живота чергата протрита...

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??