5.11.2010 г., 14:41 ч.

Ваканция 

  Поезия » Любовна
1122 0 17

 

Здравей, любима! Помниш ли ме още?

Забрави ли ме  в пъстрото небе…

Аз бях измръзнал труп на дълги нощи,

но  бях  в косите ти ухаещи… и в теб.

 

Бях шепа недорасъл спомен, мила.

Изпих ръцете ти и чаша сенокос.

Безкрил и оглушал, сега се спирам

пред твоята душа – сакат и бос.

 

 

© Ясен Радулов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??