31.05.2007 г., 20:42 ч.

Ваканция 

  Поезия
896 0 1

Щом последният звънец удари,
отиваме при нея ни,
във захлас играем всички,
без спирачки, без звънци.

Щом ме викнат, аз се крия,
искам още на игра
и не искам да съм вкъщи,
да си хапвам и да спя.

© Или Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво на теб, това, което си написала е направо страхотно!!!
Предложения
: ??:??