15.07.2014 г., 9:39 ч.

Ваканция 

  Поезия » За деца
398 0 0

Нещо май аз не разбирам!

Уж ваканция било,

а не спират да ме карат

все да пиша и чета.

 

Вместо да играят с мене

все повтарят ми: - Чети!

С математиката как се справяш?

Я, задачите реши!

 

После пък диктува мама,

мен ръката ме боли. 

Колко букви аз изписах,

дайте  време за игри!

 

Да, но трябва да тренираш

туй що учил си във клас,

да не забравяш как се пише, 

как се смята и чете!

 

Ох, кога ли ще престанат

да повтарят все това?

Имам нужда от почивка!

Никой ли не го разбра?

© Антония Генова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??