25.01.2008 г., 14:15 ч.

Вали 

  Поезия » Любовна
728 0 15

 

Вали!

Но не навън,

а в мен вали!

Пороен е дъждът,

откакто си замина

не спира и не спира...

 

От толкова отдавна в мен вали.

Как мокро е навсякъде в душата.

Светкавици и гръмове раздират мрака.

Бездънна яма...

Блато...

 

                                   Eми

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??