Jan 25, 2008, 2:15 PM

Вали 

  Poetry » Love
729 0 15

 

Вали!

Но не навън,

а в мен вали!

Пороен е дъждът,

откакто си замина

не спира и не спира...

 

От толкова отдавна в мен вали.

Как мокро е навсякъде в душата.

Светкавици и гръмове раздират мрака.

Бездънна яма...

Блато...

 

                                   Eми

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??