25.05.2010 г., 11:47 ч.

Вали 

  Поезия
493 0 2

Вали - навън е толкоз сухо,
но нещо сякаш в мен умира
и бие ми сърцето глухо,
а мъката на тъжния не спира.
Вали, а прашните моменти
от сиво-розовите ни мечти
не бяха истина - аплодисменти,
че смело във стената ги разби.
Вали, а прашната магия,
че пак живота продължавам
ме кара днеска да не крия,
че има щастие - ще се надявам!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??