20.06.2014 г., 23:42 ч.

Вали 

  Поезия » Друга
370 0 2

 

                               Вали

                              

                  "Няма ненаказана добрина"-

                                 поговорка

                                

 

                    Дъждът не спря

                    и днес ще завали.

              Небето се удавило в тъга.

              За хората ли нещо го боли

              или че Господ вегитира в самота?

              Какво да каже синият безкрай!

              Човекът никога не го разбра.

              Добро и зло са като в Ад и Рай

                          - спектакъл -

              но тъжно е небето - знае -

              че се наказва... всяка добрина.

                         

              

             

   

              

     

 

      

 

     

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??