Не знам къде са били
ръцете ти преди това,
но след като оставих
душата си да избелява
на слънце,
ти мина, сграбчи я
да я помиришеш
И по нея останаха
странни
мораво-розови петна,
които никоя реклама
няма да изчисти.
© Миглена Цветкова Всички права запазени