Feb 2, 2024, 10:18 PM

Vanish за бяло (вместо реклама) 

  Poetry
122 0 0

Не знам къде са били

ръцете ти преди това,

но след като оставих

душата си да избелява

на слънце,

ти мина, сграбчи я

да я помиришеш

И по нея останаха

странни

мораво-розови петна,

които никоя реклама

няма да изчисти.

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??