23.10.2024 г., 5:58 ч.

Вариации на тема: „Брекзит по британски“ 

  Поезия
31 0 0

I. Този Брекзит – тъй нескопосан,

в кръг омагьосан неспиращ да тропа,

не само британците депресира,

а цяла Европа.

 

II. Този Брекзит – тъй за-бавен

и до безконечност проточил се,

предвещава единствено нов Плебисцит-

и той с ... многоточия.

 

III. С този Брекзит

да защити на Острова Бизнесбранша,

издигна Тереза истински зид

баш над Ламанша.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??