15.01.2008 г., 9:36 ч.

Вариация на съкровеното 

  Поезия
442 0 2

 

(Вариация на съкровеното)

 

Нашата планета е Земята,

планетата на чудесата.

Чудото е, че сме заедно

и каквото и да правим

е правилно.

 

Чудото е и в природата,

красивата и строгата,

която е залога ни

да бъдем по-добри…

 

Чудо има може би и в провидението

да страдат цели поколения,

за да са щастливи следващите,

незнаещи смъртта с премеждията и.

 

И значи, чудо е мирът,

борбата пък за него е свещена,

и аз свещичка ярка тук ще закова -

за вярата в чудесата – тленна и нетленна.

 

23.02.06 (София)

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??