27.01.2019 г., 16:17 ч.

Вашите сърца 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
353 0 0

ВАШИТЕ СЪРЦА

 

Ще бродя в утринна роса
окъпана от пороен дъжд...
Пролетта надвесена над мене
ухание, разцъфнал цвят и мечта.
Ще газя тревата пълна с роса
босите крака ще вървят към тебе.
Истината ще открия аз навред,
че любов прегърнала ме и ме зове
в дъждовна капка да се превърна.
да лазя по лице красиво,
сърцето да подсказва що е обич,
гърдите ми да дишат тъй свободно.
И нищо не може да ме спре
старостта протегнала ръка ме гледа.
Усмихвам се! И светлина разпръсквам!
Да грейват вашите сърца.

 

Йонка Янкова

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??