27.04.2016 г., 20:49 ч.

Вазов 

  Поезия » Гражданска
370 0 0

Писател, поет народен

в милия край роден

България имаше и има 

и тя му бе любима.

 

И с националния идеал

той събуди дух заспал -

за забравените ни припомни

и затуй го всеки помни.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??