Apr 27, 2016, 8:49 PM

Вазов 

  Poetry » Civilian
371 0 0

Писател, поет народен

в милия край роден

България имаше и има 

и тя му бе любима.

 

И с националния идеал

той събуди дух заспал -

за забравените ни припомни

и затуй го всеки помни.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??