13.09.2009 г., 23:51 ч.

Вчера 

  Поезия » Гражданска
956 0 4

Вчера един мечтател изхвърли цял плик със спомени
от прозореца на колата си на тротоара,
после почисти от по-дребни изблици на емоции.
Изсипа пепелника на сивото ежедневие в душевната шахта.
Изтри огледалото от лицемрни образи,
пусна чистачките да избършат срама на грешки отминали.
Запали двигателя на нова надежда
и светна фаровете на светлото бъдеще...

... превключи на задна!

© Красимир Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??