25.08.2011 г., 9:29 ч.

Вдигни очи... 

  Поезия » Друга
601 0 1

    Вдигни очи в тази нощ прекрасна
    и виж таз звезда, която току-що, падайки, угасна...!
    Пожелай си нещо, спомни си, че някога е имало звезди,
    прекрасно падащи, като радостни сълзи...!
    И вземи се спри, дори и за минути,
    остани сам със себе си...!
    Помисли за някой миг прекрасен,
    явно в този ден - ужасен...!
    Сети се за добрините,
    че можеш ти да ги намериш дори на всекиго в очите...!
    Усмихни се, вярвай ми - помага,
    за да може ти с усмивка да заспиш
    и в сънищата си да се усмихваш...!


         29.8.2005 г.                                   Юлиан Пашов

© Юлиан Пашов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??