17.12.2010 г., 18:06 ч.  

Вдишана страст 

  Поезия » Любовна
640 0 11

Да се плъзна по теб, 
сребърен лъч от луната,
отразен в мокър поглед - 
страст персеидена.
В света ти да вляза, 
плаха кошута в тревата,
с нежност нагазила - 
феерично невидима.
Всяко кътче от теб, 
непознат кът от рая,
попил моята влага - 
безценно живителна.
Тишината да вдишам, 
мелодия лунна в безкрая,
синя мъгла - 
танц 

в тишината пленителна.

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??