6.12.2016 г., 7:49 ч.

Вдишвания 

  Поезия » Свободен стих
447 0 5

Не е въпросът в това,  колко сълзи ще изплачеш за любимия
нито колко удара ще прескочи сърцето ти
нито колко пъти ще му се усмихнеш днес
любовта не е въпрос на мерна единица 
нито на вдишвания
любовта е в сърцето ти така или иначе - било то в онова сърце, което изпомпва кръв към вените и което не обича големите дози кафе, или в другото, което рисуваме в горния десен ъгъл на листа в тетрадката
любовта е в сърцето ти и ти я показваш всеки ден, дори когато се чувстваш като чудовище 
любовта е там, под стола, на брега на морето, на най-високия клон на дървото..  навсякъде е
и понякога си мислим, че сме я загубили
а всъщност я губят хората, на които сме показали къде е
любовта, също като нас, си търси най-удобното място
моето е в друга стая. 

© Ника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??