3.12.2018 г., 10:01 ч.

Вдовица 

  Поезия » Друга
216 0 0

Овдовяла е Вярата.

Толкоз много съпрузи смени...

Високи и ниски,далечни и близки.

Беше смях, бяха сълзи...

И последният тъй си замина...

Не разбра, че от вяра боли.

Че вяра се брáни

не за миг, не за ден, не за година...

Не разбра... и бързо изстѝна...

 

Овдовяла е Вярата,

но пази надеждата - старата.

Да намери сърцето, което

ще я грабне,

понесе под небето!

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??