5.07.2012 г., 22:04 ч.

Вдъхновение 

  Поезия » Философска
429 0 0

 

 

 

 

 

ВДЪХНОВЕНИЕ

 

 

Небето свети в моите очи,

светът е необятно приветлив,

сърцето грее с хиляди мечти,

 

© Сафия Сандерс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??