15.02.2011 г., 20:36 ч.

Вдъхновение 

  Поезия
558 0 2

Красиво вдъхновение е този свят,

когато можеш да мечтаеш безконечно,

музата те прави окрилен, добър, по-млад,

усмивката запазва ти се вечно.

 

Нали си мое вдъхновение сега,

ти, обич дълго търсена, свенлива,

когато всяка нощ под бялата луна

преди съня в захлас копнях те с нежни рими.

 

Намерих те в най-хубавия стих

в най-слънчевия ден на старата година.

В ръцете си държа те, любовта не скрих,

че ти си липсващата моя половина.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??