3.11.2010 г., 21:29 ч.

Вдъхновение 

  Поезия » Философска
394 0 1

Вдъхновение

 

Избухна  букет

 фойерверки.

Не само в небето

 и в мойта глава.

Бедна и клета,

напук поетеса –

прашинка в пустиня,

стръкче трева.

И от балкона -

скромен, но моя.

Животът се случва

 не  на шега.

 Челото ми грее –

нимб.

И посягам

към листа и молива

вдън нощта,

 ах, нощта.

 

 

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??