5.11.2010 г., 19:15 ч.

Вдъхновение от приятел 

  Поезия » Хумористична
572 0 2

За Вили, която си пожела нещо Специално!

 

Ах, как искам да те трогна,

не знам за 1 час дали ще смогна

да напиша нещо тъй красиво,

специално, важно и Диво?!

 

Какво? И ме чакаш ти в захлас

да ти напиша нещо аз,

и ме молиш и не спираш

с нетърпение  да ме провокираш!

 

Моята поезия те радва,

кара те да се усмихваш,

иде ти се да попееш

и за още да копнееш.

 

За теб създадох Аз шедьовър,

с любов го аз обсипах,

и стана той много добър,

и повече не го пипах...

© Катерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??