За Вили, която си пожела нещо Специално!
Ах, как искам да те трогна,
не знам за 1 час дали ще смогна
да напиша нещо тъй красиво,
специално, важно и Диво?!
Какво? И ме чакаш ти в захлас
да ти напиша нещо аз,
и ме молиш и не спираш
с нетърпение да ме провокираш!
Моята поезия те радва,
кара те да се усмихваш,
иде ти се да попееш
и за още да копнееш.
За теб създадох Аз шедьовър,
с любов го аз обсипах,
и стана той много добър,
и повече не го пипах...
© Катерина All rights reserved.