30.12.2011 г., 19:42 ч.

Вече месец 

  Поезия » Гражданска
1122 0 6


Вече месец съм вкъщи
защото прокурор се намръщи
че поръченията не му изпълнявам
бунтар против ангария го раздавам


Няма причина да спират
от Европа нищо не намират
правосъдието наше било добре
и всеки от нас трябва да го разбере


Никой жалби не бива да драска
отделно в нета да ги праска
правосъдието ни така е нагласено
от призрака на комунизма одобрено


От Районен съд съдията
пак спазва правилата
под домашен арест ме остави
на Кирил Петров услуги прави

 

Спешно туй в нета го разнесох
в Страсбург пак жалби внесох
ма пак решиха да ми го набият
отново само номер да отбият


Окръжен съд дело образува спешно
за да се произнесе погрешно
в правосъдието простотии правят
защото на работа така ще ги оставят


От нищо не зависи съдебната система
престъпления за правилни приема
и литературата със заглавието Закон
по нареждане се прилага като за->кон


На посочения адрес не съм бил
и как тогава злото съм творил
след като от моя компютър съм го правил
и в интернет от къщи поставил

 

Хората ще кажат съдиите простаци
обаче аз казвам  че имат те мераци
дори с незаконни средства да си послужат
на своето другарче да услужат


Оказа се че Кирил Петров е наредил
нова психо експертиза е назначил
явно още мераци притежава
чрез психо лечение да ме умъртвява


Бях поискал изследвания медицински
но изпълняващите заповедите сатанински
преди делото ми отказват
другарски поръчения за да спазват


Европейско право на това му се казва
другарят когато поиска да ме наказва
защото не искам да му работя ангария
и прокурори и съдии обслужват ги тия

© Владимир Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??