21.01.2008 г., 23:21 ч.

Вече съм голяма 

  Поезия » За деца
1208 0 8

ВЕЧЕ  СЪМ  ГОЛЯМА

 

Вече съм голяма -

мамина отмяна.

Сготвих сам-самичка

гъбена чорбичка.

 

Сипах я в панички

и нахраних всички.

Само Котарана

гладничка остана.

 

Хитра е хитрана -

нашата Писана.

Горе на тавана

мишчица си хвана.

 

 

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??