Стар ли съм?
Не знам!
Не искам!
По - често се спирам
пред фотографиите...
на стената
пред албума...
Гледам... гледам...
Това аз ли съм?
Това ние ли сме?
Това ли е...
Не знам!
Не искам!
Стар ли съм?!
Гледам... гледам...
Стар ли съм?
Стар...
© Хари Спасов Всички права запазени
Желая Ви дълги години живот и здраве.