23.07.2008 г., 10:33 ч.

Вече знам 

  Поезия » Любовна
540 0 3

Вече знам -

всеки път,

като за пръв път.

Най-сетне -

ще се щадя.

Не съм на 15-сет.

 В тоя сет -

друг да е балама.

 Аз застрахована,

прошнурована,

ординерна

и кротка,

с номера и запаси

с девет животи на котка.

Нищо с никого да не деля. От моя  си въздух да дишам.

Всички глупости -

до оная врата.

 Друга кожа обличам.

 

 ... Май кукувица ми е изпила ума,

щом от себе си се отричам.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??