17.05.2008 г., 21:51 ч.

Вечен белег 

  Поезия
705 0 2
Няма и муза, няма и рима.
Една частица вече се отчупи,
в сърцето ми нож се забучи.
Поряза и здравото, което има.
Как ще забравя всичко това?
Спомените, мирисът на нея.
Много ме боли сега.
Какво мога да направя,
за да се избавя?
Тъга, сълзи...
Светлина?
Къде ли е тя, когато ми трябва?
Как да забравя нейната нежна душа?
Нейните устни, нейната коса,
нейните целувки, нейната кожа?
Как да забравя чувството да я докосна?
Как да забравя всичко, с което ми помогна?
Къде съм аз сега?
Не знам дори как се чувства тя...
"Къде сам аз, къде сте вие" - казваше един стар приятел.
Може би само той остана, а не като другите предател.
Не мога да опиша моите чувства, моите сетива.
Какво става с тях, когато до мен е тя?
Единствена?
Вече е късно да разбера...

© Светлозар Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Напротив, тепърва предстои момента, в които ще разбереш, че не е единствена! Вярвай! Даже вече си го разбрал, щом не е до теб! Оптимизъм, ти трябва! Оптимизъм!
  • Спокойно поете ,ще се оправиш .......
Предложения
: ??:??