15.08.2023 г., 7:41 ч.

Вечен мрак 

  Поезия » Друга
160 0 2

Когато изчезне любовта завинаги ,

след това ще има пълен мрак .

Да пеят ще престанат птичките 

и всеки ще ти бъде враг .

И без усмивки ще са хората

и нито Слънце 

ще грее над морета и ливади ,

ще плъзнат бурени и тръни 

и ще пресъхнат водопади .

Мрак и после смърт

очаквана 

и винаги раздори и войни ,

когато Любовта 

захвърлена е в ямата ,

тогава и Бог 

не може ни спаси .

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви за мнението!Приятен ден!
  • Много точно описано...
Предложения
: ??:??