8.09.2013 г., 22:31 ч.  

Вечен огън 

  Поезия » Любовна
397 0 0

Вечен огън



Щастлива съм! Щастлив ли си и ти?
До теб се чувствам Съвършена!
Сърцето пърха и с Любов шепти
на цялата Вселена сътворена.

Дали е Пролет, Лято или Есен,
дали е Зима или Нов Сезон,
душата ми ще пее нежна Песен
и със Вселената ще съм в Резон.

Така е, щом Любов ме Грее!
Обичам те! Душата ми звъни!
Това е Вечен Огън, който тлее
и в миг разгаря се, понякога гори!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??