10.09.2007 г., 22:14 ч.

Вечен плам 

  Поезия » Любовна
750 0 1
                    Този стих посвещавам на моята любима сестричка и най-галантния кавалер Асен по случай тяхната сватба. Нека са живи,  здрави, щастливи вечно заедно и влюбени до края на дните си! Обичам ви!


Вечен плам


Вечен плам в сърцата им гори,

плам, искра и страст необуздана,

сърца горящи - огнени души,

се сливат две в едно за вечна сладост.

 

Една любов, една безумна радост,

една красива двойка в плен завинаги,

една душа във две сърца впленени,

за цял живот да бъдат все така обвързани.

 

Цветя, воал на прелестна жена във бяло,

усмивка, свян моминска в дар да пренесе,

тя бяла роза е, щастлива в този ден - незабравима,

любов и нежност трепти да поднесе.

 

Пременен, изтупан във костюм със вратовръзка,

изправен пред олтара - клетви да даде,

обич и любов пламти в сърцето му,

пред Бог свидетелите свои той зове.

 

Ръце протяга и понася я през прага,

на новия им дом - семейното гнездо,

за радости неволи и успехи те желаят се,

за нови клони в родословното дърво.

 

Да бъде нека този ден незабравим,

да бъде той за всички дар безценен,

защото Гери и Асен заклеват се, Амин!

Защото днес е най-щастливият им ден.

 

Желаем всички ние от душа и от сърце,

да бъдат здрави и щастливи вечно заедно,

защото най-голямото богатство на земята е,

семейното огнище винаги да грее страстно.

 

 

Мартин

09.09.2007

 

© Мартин Аргиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??