Вечен плам
Вечен плам в сърцата им гори,
плам, искра и страст необуздана,
сърца горящи - огнени души,
се сливат две в едно за вечна сладост.
Една любов, една безумна радост,
една красива двойка в плен завинаги,
една душа във две сърца впленени,
за цял живот да бъдат все така обвързани.
Цветя, воал на прелестна жена във бяло,
усмивка, свян моминска в дар да пренесе,
тя бяла роза е, щастлива в този ден - незабравима,
любов и нежност трепти да поднесе.
Пременен, изтупан във костюм със вратовръзка,
изправен пред олтара - клетви да даде,
обич и любов пламти в сърцето му,
пред Бог свидетелите свои той зове.
Ръце протяга и понася я през прага,
на новия им дом - семейното гнездо,
за радости неволи и успехи те желаят се,
за нови клони в родословното дърво.
Да бъде нека този ден незабравим,
да бъде той за всички дар безценен,
защото Гери и Асен заклеват се, Амин!
Защото днес е най-щастливият им ден.
Желаем всички ние от душа и от сърце,
да бъдат здрави и щастливи вечно заедно,
защото най-голямото богатство на земята е,
семейното огнище винаги да грее страстно.
Мартин
09.09.2007
© Мартин Аргиров All rights reserved.