14.01.2008 г., 11:31 ч.

Вечер 

  Поезия » Любовна
508 0 8
ВЕЧЕР

Вечерта в полумрак прегръща
и размеква грубите черти,
земята комплиментът и връща
с песента на хиляди щурци.

Плачеща върба тъгува
по несбъднати мечти,
вятър мъката и чува
и нежно - тайни и шепти.

Първи светлини в града,
далечна музика и смях.
Прекрасна самодива - една
до мен - във сладък грях.

И за малко забравяме света
във кратката магия на нощта.
А на сутринта - мократа роса
ще отрони - поредната сълза.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??