"Вечер, край брега на морето",
луната е тъй красива...
Вечер, когато заспивам,
звездите са тъй прекрасни...
Вечер, когато сънувам,
те пронизват мрака с ярката си светлина...
Вечер, но на сутринта...
всичко изчезва между лъчите на слънцето...
© Диана Иванова Всички права запазени