15.04.2014 г., 21:12 ч.

Вечер 

  Поезия » Друга
323 0 0

Вечер

Мрак злокобен се простира
над смълчаното градче
и в улиците глухи пак се чува
плач на мъничко дете.

Нит' луната, нит' звездите 
ни огряват с топлина
само прозрачните сенки
се прокрадват във нощта.

Страшен тътен пак оглася
улиците на града
 и от звука на камбана 
се разнася пак смъртта. 

© Надежда Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??