20.12.2008 г., 22:20 ч.

Вечерта на истината 

  Поезия » Любовна
786 0 3
     Вечерта на истината

  Не ме познаваш,
  но ми се доверяваш.
  Всичко си каза без да настоявам
  и разкри истината в мойте очи.
  Една вечер промени много...
  Вечерта на истината
  за него и за нея.
  Тя прогледна и разбра,
  че той крие от суета.

© Вики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??