Dec 20, 2008, 10:20 PM

Вечерта на истината 

  Poetry » Love
757 0 3
     Вечерта на истината

  Не ме познаваш,
  но ми се доверяваш.
  Всичко си каза без да настоявам
  и разкри истината в мойте очи.
  Една вечер промени много...
  Вечерта на истината
  за него и за нея.
  Тя прогледна и разбра,
  че той крие от суета.

© Вики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??