20 dic 2008, 22:20

Вечерта на истината 

  Poesía » De amor
797 0 3
     Вечерта на истината

  Не ме познаваш,
  но ми се доверяваш.
  Всичко си каза без да настоявам
  и разкри истината в мойте очи.
  Една вечер промени много...
  Вечерта на истината
  за него и за нея.
  Тя прогледна и разбра,
  че той крие от суета.

© Вики Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??