10.02.2008 г., 20:55 ч.

вечеря 

  Поезия » Еротична
1091 0 0
Гледам те във ресторанта,
ти наливаше си фанта
и за цвят червено вино
от не знам коя година.

Вдигна поглед ти към мене,
тежък поглед - като бреме.
Аз обаче взор не свалям:
правя се на мъжка дама.

А компаниите наши
пак надигат пълни чаши.
Кой ли нас ни забелязва,
всеки, гледам, се отрязва.

Искам с тебе да си тръгна,
със крака да те обгърна!
Нека време да не губим,
а да ходим да се любим!


Ставай де, защо се бавим?
После ний ще се представим.
През цигарената пауза
ще ти кажа как се казвам.

Хайде, сваляй си сакото...
да де, първо е палтото.
Май изцапах те с червило,
лесно знам, че се измива.

Боже, само как целуваш
и ума ми тъй погубваш!
Да се влюбя като хипи...
чак на майка ми от дните.

Покани ме пак на среща!
Тази връзка е гореща.
После - пак във ресторанта
аз ще пия вино, ти пък фанта.


© Анка Чедомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??