Не ми казвай, че съм вечност,
когато аз съм просто миг.
Една прашинка във полето,
един прощален стих.
Когато часовникът се обърне
и секундите ми показва стрелка,
знай, че аз ще съм вечна.
Вечна в своите слова.
© Дива Самодива Всички права запазени