18.11.2008 г., 17:49 ч.

Вечна любов 

  Поезия » Любовна
690 0 2

                        За да бъде вечна любовта ни

                        ти посвещавам този стих!

                        ...............................................

                

                        Тръгнала от теб без време,

                        днес изпълва моето сърце,

                        но все някога ще поеме

                        към безкрая на едно небе!

                        Но аз ще я запазя вечна,

                        чрез магията на искрени слова,

                        ще живее нежна и сърдечна,

                        чрез някой влюбен, в нечии уста.

                        Тук, в силата на нежни думи

                         ти казвам "Прости",

                         казвам "Обичай ме и ти".

                         Тук няма заблуди,

                          да заслепяват търсещи очи!

                          Няма бури и обиди,

                          няма давещи сълзи!

                          Трептящ дори дъха ми

                          омайва с нежен аромат,

                          тук бленувани мечтите

                          са реален свят!

                          Затова не се страхувам вече,

                          че съм винаги сама,

                          че ти си толкова далече,

                          любовта ни е във вечността!

© Виолета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??