Вечна любов
Познах те по блясъка на очите,
прегърнах крехката ти снага,
познах те по мириса на косите
и вече никога не ще си сама.
Вечно аз ще те обичам
и даже от СИВОТАТА на смъртта -
на боговете се заричам:
ЧЕРВЕНА РОЗА ще ти подаря!
© Алекс учо Всички права запазени
Хареса ми, Алекс!