Mar 19, 2009, 1:12 AM

Вечна любов 

  Poetry » Love
693 0 5

Вечна любов

Познах те по блясъка на очите,
прегърнах крехката ти снага,
познах те по мириса на косите
и вече никога не ще си сама.

Вечно аз ще те обичам
и даже от СИВОТАТА на смъртта -
на боговете се заричам:
ЧЕРВЕНА РОЗА ще ти подаря!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??