19 мар. 2009 г., 01:12

Вечна любов 

  Поэзия » Любовная
690 0 5

Вечна любов

Познах те по блясъка на очите,
прегърнах крехката ти снага,
познах те по мириса на косите
и вече никога не ще си сама.

Вечно аз ще те обичам
и даже от СИВОТАТА на смъртта -
на боговете се заричам:
ЧЕРВЕНА РОЗА ще ти подаря!

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??