13.04.2008 г., 16:38 ч.

Вечна любов 

  Поезия » Любовна
762 0 0

                                                                           Вечна любов 

                                                    Ела при мен и страстно целуни ме.

                                               Ела до мен и обичам те кажи.

                                         Отново обичам те кажи и прегръдка дай ми.

                                  Пак обичам те кажи и целувка подари ми.                        

                          Сърцето си с любов дари ми ти и обичам те кажи ми.

                  Сърцето запали ми и вечно от любов по тебе да гори.

           Любов и много рози подари ми, но те да бъдат без бодли, за да не ме боли.

       А накрая в сърцето надникни, виж какво във него там стои и за цял живот го   запомни.

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??